Kurs

Alle våre kurs og foredrag holdes av erfarne foredragsholdere som til daglig underviser på universitet eller høgskole, men likevel har en solid fot i skole eller frivillige organisasjoner. Vi kan derfor love jordnære foredrag og kurs fundert i forskning og empiri.

Introduksjon til livredning (3-4 timer)

Du får dokumentert kompetanse gjennom VÅTTKORT-systemet til Norges Padleforbund. Vi følger denne planen. Redningsselskapet, NTNU og flere andre bruker dette opplæringssystemet.

Pris per deltaker: 600 (inkl registert VÅTTKORT). Minimum antall deltaker / pris er 5000,-

Les mer om prosjektet her

Grunnkurs Livredning (16 timer)

Du får en grundig innføring i livredning utendørs. Kurset kjøres på en helg eller 4 bolker.  Du får dokumentert kompetanse gjennom VÅTTKORT-systemet til Norges Padleforbund. Vi følger denne planen. Redningsselskapet, NTNU og flere andre bruker dette opplæringssystemet.

Pris per deltaker: 2000 (inkl registert VÅTTKORT)

Les mer om prosjektet her

Kurs i læringsverktøyet appen Water Competence (3 timer)

Kurset gir dere en innføring i hvordan bruk av digitale verktøy kan fremme læring innen svømming, selvberging, og livredning. Vi bruker svømmeappen Water Competence, ser på progresjoner, bygger opp leksjoner og lærer å sende video til brukere. Omvendt undervisning, formidling av arbeidsoppgaver, tilbakemelding ved øving, tilpasset opplæring, utstyr og organisering er tema dere skal øve på. Kurset passer for alt fra nybegynnere til erfarne og er spesielt utviklet for opplæring i skole og svømmekurs. Det er teori på land og praktisk i vann.

Pris per deltaker: 400,- Minimum antall deltaker / pris er 4000,-

Foredrag

Water Competence

Svømming og livredning dreier seg om mer enn å svømme frem og tilbake i et oppvarmet basseng. I foredraget får du en teoretisk gjennomgang i fagområdet. Innsikt i norske læreplaner. Hvordan lærer vi best? Kurset kan kombineres med praktisk øving og gi deg en bedre forståelse for hvordan en kan ferdes trygt på, ved og i vann.

Pris 5000,-

HMS og Water Competence

I foredraget får du et innblikk i hvordan din bedrift/organisasjon kan legge til rette for trygg ferdsel på, ved og i vann. Organiseres som workshop der dere vurderer risiko på et område som dere bruker til opplæring og lager en HMS-plan. Som grunnlag for opplæringen bruker vi Forskrift om systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid i virksomheter (Internkontrollforskriften).

Pris 5000,-

“We must free ourselves of the hope that the sea will ever rest. We must learn to sail in high winds.” -Aristotle Onassis

KONTAKT OSS